fbpx

Szécsi Zoltán pénzügyi tanácsai vállalkozóknak

Nem lehet eléggé hangsúlyozni, mennyire fontos a tervezés a pénzügyekben. Erre hívta fel a figyelmet beszélgetésünk alkalmával Szécsi Zoltán is. A háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó sikeres vállalkozóként tevékenykedik napjainkban, így érdemes lehet megfogadni tanácsait.

  • Mindenkinek akadhatnak gondjai a pénzzel, jönnek váratlan helyzetek – ezekre időben kell gondolnunk.
  • Érdemes minél tájékozottabbnak lennünk, és céltudatosan gyűjteni, felelősségteljesen.
  • Szükség van egy fontossági sorrendre, ahol önmagunk álljon az első helyen! Mindig érdemes forgatni a pénzt, akár többféle eszköz segítségével.
  • Érdemes önmagunknak megteremteni a biztonságot, például egy kellően megválasztott ingatlan megvásárlásával.
  • Emellett a másik kulcs, hogy kövessük nyomon kiadásainkat, és ne költsünk fölöslegesen! Nincs szükség egy huszadik cipőre vagy a legújabb technikai kütyükre – legyen a jövőnk fontosabb!

Mindenki a saját szerencséjének kovácsa, a későbbi gazdagodás titka a jelenben hozott jó döntések és helyes értékrend. Minél hamarabb kezdünk foglalkozni a tudatos pénzkezeléssel, annál több időnk jut álmaink és céljaink megvalósítására.

Reméljük titeket is meggyőztek Zoli szavai és találkozunk a legközelebbi Klubfoglalkozáson! Az alábbi linken tudtok jelentkezni és válogatni az időpontok közül: https://penzmagnes.hu/cashflow-magnes-klubtalalkozo/   

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Facebook
Youtube
Instagram