Szabad Élet! – Három ingyenes lehetőség októberben

Alapozd meg anyagi függetlenséged nálunk, és gazdagodj a későbbiekben is használható tapasztalattal. Mi minden feltételt biztosítunk, hogy a lehető legkellemesebb környezetben szívhasd magadba a pénzügyi tudást.

A program elején egy rövid, de tartalmas előadáson vehettek részt, amiből kiderül, miért és hogyan érdemes pénzügyi kimutatást végezni, mi az a 90=100 szemlélet, és szó fog esni a pénz 5 szabályáról is.

A CashFlow Magnetet, Magyarország legújabb pénzügyi, szimulációs oktató társasjátékát már megalkottuk, és jól képzett moderátoraink koordinálják a résztvevőket. A játék betekintést nyújt az átlagtól jelentősen eltérő befektetői gondolkodásmódról, megismered mi az a cashflow (pénzáramlás) és miért olyan fontos a mindennapok során is.

A Klubtalálkozó keretében egy asztalnál maximum 8 fő és egy moderátor ül. A moderátor navigálja a játékosokat, hogy minél több élmény és tapasztalat birtokába juttassa a mókuskerékből szabadulni vágyókat. Valósághű döntéseket meghozva juthattok részvényekhez és ingatlanokhoz, adhatjátok el azokat és növelhetitek a passzív jövedelmet.

Ezt követően a Szabad Élet Pályára lépve minden álom valóra válhat – jótékonykodás, utazás vagy akár saját vállalkozás. Csak rajtad múlik, hogy a Maldív-szigetekre vágysz, vagy inkább városodat támogatnád egy új játszótérrel – mert megteheted!

Neked már csak el kell jönnöd, nyitottnak kell lenned – és kezdődhet a játszva tanulás! 🙂

Felkeltettük érdeklődésed? Ha szívesen részesülnél az előbbiekben, semmiképp ne hagyd ki Klubtalálkozónkat! Hozd el barátaidat és csoporttársaidat, hogy közösen induljatok el a Szabad Életbe!

A részvétel ingyenes!

Hogy hol találsz meg minket? A helyszín 1052 Budapest, Galamb utca 4. Ami az időpontokat illeti, ebben a hónapban az alábbiakból válogathatsz:

Október 16., szerda 18:00

Október 22., kedd 18:00

Október 25., péntek 18:00

Jelentkezni itt tudsz!

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük