fbpx

Pénzügyi tervezés mesterfokon!

Tervezd meg tudatosan havi pénzügyeidet és folyamatosan mérd hol tartasz benne!
Napi 1-2 perc az egész!

Mindezt a CashFlow Mágnes havi pénzügyi kimutatás tervezővel!

havi pénzügyi tervező
Vezesd pénzügyeidet minden nap, s lépj a tudatos pénzkezelés útjára! 
Töltsd le ajándék tervezőnket és kezdd el vezetni a pénzügyeidet már MA!

Az élet nevű hosszú és bonyolult játékban nagyon fontos, hogy mindig a kialakult helyzethez mérten tudjunk cselekedni, amihez elengedhetetlen a tervezés és a folyamatos újratervezés. Életünkben a pénz egy meghatározó tényezőként van jelen, azonban nem mindegy, hogy hogyan határozza meg mindennapjainkat. 

Gondoltad volna, hogy a pénz életünkre kifejtett hatásáért Mi magunk is felelősek vagyunk? Gondolj csak bele, ha csak napról napra élünk, anélkül hogy tisztában lennénk anyagi hátterünkkel, egy gazdasági válság, vagy egy vírushelyzet is romba döntheti életünket. Ezzel szemben, ha gondosan vezetjük és tervezzük pénzügyeinket, valamint gondoskodunk megtakarításról is, akkor nem érhet váratlanul egy ilyen esemény sem. 

A 2020-as év elején kialakult vírushelyzet hívta életre a pénzügyi tudatosság alapjául szolgáló pénzügyi tervezőt, melyben napról napra tervezheted és tarthatod nyilván pénzügyeidet.

Miben segítheti a pénzügyi tervező a mindennapjaidat?

A könnyű használatának köszönhetően a kicsiktől az idősekig bárki tudja hasznosítani élethelyzettől függetlenül, sőt nyomtatott verzióban is tökéletesen alkalmazható.  

Tervezd meg tudatosan havi pénzügyeidet a CashFlow Mágnes pénzügyi tervező segítségével  és mérd folyamatosan, hogy  hol tartasz az életedben.
Napi 1-2 perc az egész!

©️2012-2020 PÉNZMÁGNES Alapítvány

©️ PÉNZMÁGNES Alapítvány Minden jog fenntartva. www.penzmagnes.hu