fbpx

Lőrincz Bálint kezdetekről, nehézségekről, megoldásokról

Legtöbbünknek az a célja, hogy minél hamarabb a saját lábára állhasson és ne függjön senkitől. Ez először a szülőket/családot érinti, ám sokak ennél többre vágynak és saját vállalkozásba fognak.

Minden kezdet nehéz, nincs ez máshogy a pénzügyekben sem. Ezt a nézetet erősítette meg Lőrincz Bálint profi vízilabdázó is, aki igen fiatalon vált cégtulajdonossá. Mesélt nekünk a kezdetekről, az útjába kerülő nehézségekről és nem a legátgondoltabban meghozott döntéseiről.

Érdekes volt hallani, mennyi mindent kell számításba venni ahhoz, hogy a lehető legnagyobb esély legyen a sikerre. Bálintnak igen kevés ideje marad a profi sport mellett, viszont annak nagyrészét is a vállalkozásában/vállalkozásával tölti. Sokszor nem lehet személyesen jelen, viszont pótolhatatlan, hogy a háttérben ezzel foglalkozzon.

Rávilágított arra, hogy nem elég, ha hamar kapunk jövedelmet és kezdjük képezni a tőkénket, okosan kell bánni vele, és távlatokban érdemes gondolkodni.

Beszélgetésünk alatt Bálint úgy érezte, sokkal könnyebb helyzetből indulhatott volna, ha tizenévesen találkozik a CashFlow Magnettel – hiszen abban a korban sokmindenről szó esik, de a pénzügyekről a legritkábban. Elkezdeni, tanulni, tapasztalni viszont sosem késő, te miért hagynád ki?

Gyere el Klubtalálkozónkra, és indulj el a céljaid felé vezető úton! Itt tudsz regisztrálni: https://penzmagnes.hu/cashflow-magnes-klubtalalkozo/

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Facebook
Youtube
Instagram