Hogyan segíthetsz te

Légy munkatársunk!

Amennyiben csatlakozni kívánsz célkitűzéseinkhez, programjainkhoz, kérjük, keress meg bennünket! Örömmel várjuk ötleteidet, önkéntes segítő munkádat!

Kapcsolódj be az iskolai programok lebonyolításába!

Több alkalmas oktatásaink az általános- és középiskolákban, vagy megfelelő befogadóképességű teremmel rendelkező intézményekben valósulnak meg. Alkalmanként 24-48 főt oktatunk (terem befogadóképességétől függően), asztalonként 6-6 fő gyermekkel és 1-1 fő moderátorral, aki egyfajta játékvezetést és segítséget képvisel a program folyamán.

Ha úgy érzed, hogy céljaink és programjaink értékrendedhez közel állnak, csatlakozz hozzánk! Felkészítünk, és közösen kiválasztjuk a számodra legmegfelelőbb posztot.

“A pénz nem oldja meg az anyagi gondokat.  A pénzügyi műveltség viszont igen.” –
Robert Kiyosaki

Kapcsolódj be a táboroztatásba!

Táboraink célja az, hogy a 12 és 15 év közötti fiatalok jómódban és egészségben éljenek, sikeresek és boldogok legyenek a nagybetűs életben. Szakképzett, táboroztatói gyakorlattal rendelkező moderátorainknak köszönhetően, nem csupán a gyermekek érezték jól magukat, hanem a szülők is biztosak lehetnek abban, hogy gyermekeik jó helyen, biztonságban vannak, és szórakozva sokat tanulnak.

Előkészületi, lebonyolítói és utómunkálatnál egyaránt szükségünk van a jövőben új munkaerőre akár moderátorként, akár önkéntes segítőként!

Támogatók ajánlásával

Amennyiben látókörödben létezik olyan magánszemély vagy cég, intézmény, akik elkötelezték magukat a gyermekek egészségről és pénzügyi tudatosságról való fejlesztésére, értesítsd őket Alapítványunkról, vagy ajánld őket nekünk, és mi felvesszük velük a kapcsolatot! Előre is köszönjük!

Egyéb rendezvényeken

Közösségünk évente több alkalommal képviselteti magát különböző, céljainkkal megegyező rendezvényeken, ahol kiállítóként jelenünk meg. Jelenlétünkkel elsősorban tevékenységeinkre hívjuk fel a figyelmet, mely kitűzte céljául, hogy támogatja a fiatalok életben való sikeres boldogulását, céljaik elérését.
Szívesen vesszük segítségedet egy-egy rendezvény előkészületénél és lebonyolításnál egyaránt!

Kapcsolódj be a klubprogramok lebonyolításába!

Úgy érzed, szívesen vennél részt hátrányos helyzetű fiatalok képzésében?

Szeretnél visszaadni abból a rengeteg, hasznos tapasztalatból, amit kemény munkával szereztél meg?

Gyere el hozzánk, és kapcsolódj be CashFlow Klubbunk lebonyolításába! Segíts a hátrányos helyzetű gyerekeknek a saját tudásoddal, és gondolkodásmódoddal, hogy elhiggyjék, ha neked sikerült, nekik is sikerülhet!

Vedd fel velünk a kapcsolatot, és légy részese az új generáció fejlesztésének! Hiszen ők jelentik a jövőt!

„A világon a legfontosabb szó a cashflow. A második legfontosabb szó a hatástöbbszörözés.” – Robert Kiyosaki