Délelőtt Fiatal Vállalkozói Napok, délután CashFlow Magnet Klubprogram

Szereted magad inspiráló emberekkel körbevenni? Érdekel az innováció az oktatás területén is? Tudunk egy szuper napot Neked!

Szerdán reggel a Fiatal Vállalkozók Napja keretein belül várunk téged a Széchenyi utca 23-ban, ahol érdekes előadásokat követően a játéké lesz a főszerep. Meghallgathatod alapítónk, Patvaros István tapasztalatait, illetve Szécsi Zoltán olimpiai bajnok vízilabdázó is szót kap.

Lehetőséged nyílik a teljesen új CashFlow Magnet szimulációs társasjátékon keresztül tisztába tenni pénzkezelési szokásaidat. A pályán mindent szabad, amit az életben is. Teljes valójában tesztelheted a döntéseid megalapozottságát pénzügyi kérdésekben- kockázatmentesen! Játékod során szakképzett moderátoraink segítik előrehaladásod, illetve személyes tapasztalataikból is tanulhatsz. Egész nap büfészolgálattal és jó hangulattal készülünk.

BizLounge Extra - CashFlow Magnet Klubprogram

Ezt követően 16:30-tól a játékot egy nagyon különleges környezetbe, a Gál Tibor Fúzióba hozzuk majd el neked a BizLounge Extra – CashFlow Magnet Klubprogram révén. A játék után lehetőséged van maradni a BizLounge további programjain, amin egy borkóstolóval egybekötött pódiumbeszélgetést tartanak meg.

Ha érdekel a sikerhez vezető út és a játszva szerzett tudás, megéri eljönnöd! 🙂          

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük