fbpx

Általános iskolásoknak tanítja a tudatos pénzkezelést az igazgató

Két héttel ezelőtt debütált – a Magyarországon páratlan – pénzügyi szimulációs oktató társasjátékunk, a CashFlow Magnet. Elsőkként moderátoraink kaptak lehetőséget a kipróbálásra – többek között Mayer Tamásné Erzsike. Kiemelten fontos volt számunkra véleménye, hiszen hosszú évek óta gyerekekkel foglalkozik a gyakorlatban, pedagógusként és iskolaigazgatói tisztségében egyaránt.


Ismeri, és eddig is kiaknázta a játszva tanulás erejét, viszont tapasztalatai szerint a pénzügyekre való tanításra sokkal nagyobb hangsúlyt érdemes fektetni, mint korábban. Ehhez hívja segítségül a CashFlow Magnet társasunkat, amivel játszva szereznek értékes tapasztalatot a szakkörre látogatók.

Erzsike nem titkolt célja diákjai tudatos pénzkezelésre tanítása, és egy olyan gondolkodásmód beindítása, ami a sikeres jövő felé tereli a tiszaalpári iskolásokat.

Nem csak a diákok tudásfrissítése hozta Moderátor Képzésünkre, hiszen önmagáért is tenni szeretne. Számára éppúgy fontos a tudatos pénzkezelés és megtakarítás képzése, mint a szemlélet diákoknak és kollégáinak való átadása.

Sok sikert kívánunk neki a megszerzett ismeretek átadásához és alkalmazásához!

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Facebook
Youtube
Instagram