fbpx

Tőkeképző Workshop

Kis összegű megtakarítástól az ingatlan finanszírozásig!

Életből szerzett példák

A Cashflow Mágnes  Klubtalálkozón a résztvevők játszva tanulják meg a pénz működésének világát a Cashflow Magnet szimulációs oktató társasjátékkal és indulnak el a pénzügyi tudatosság felé vezető úton. A következő lépés a Tőkeképző workshop, melynek célja, hogy a könnyedén megszerzett tudást átültesse a gyakorlatba és az elméleti oktatáson túl jól működő gyakorlatias feladatokkal, ötletekkel, tanácsokkal és valódi példákkal, megoldásokkal segítse a leendő befektetőket.

Gyakorlatban mutatjuk meg a tőkeképzést
Ezt a 2 órás rendezvényünket kis csoportokban tartjuk. Egy rövid elméleti bevezetővel kezdünk, ahol a tőkeképzés fontosságáról, annak fortélyairól és a hatástöbbszörözés erejéről beszélünk. Majd gyakorlati példákon keresztül végigviszünk a tőkeképzés folyamatának lépésein egészen a befektetésig, majd az ingatlan vásárlásáig.  Megmutatjuk Neked, hogy akár napi 1000 Ft megtakarítással is eljuthatsz az akár százmilliós vagyon felhalmozásáig! Ne hagyd ki!

Kis összegű megtakarítástól egészen az ingatlanfinanszírozásig!

A Tőkeképző Workshop Neked szól, ha

Ha szeretnéd a kezedbe venni a pénzügyeid irányítását, itt a helyed!

A Tőkeképző Workshop Neked szól, ha

Ha szeretnéd a kezedbe venni a pénzügyeid irányítását, itt a helyed!

A Workshop után sem engedjük el a kezed!

A program lehetőséget teremt arra, hogy a tőke felhalmozás fortélyait elsajátítva megtedd az első lépést, elkezdj megtakarítani és indulj el a pénzügyi függetlenség felé vezető úton. Ez azonban csak az első lépcsőfok, a többi rendezvényünkön megmutatjuk Neked, hogyan juthatsz el a megtakarítástól egészen az ingatlan befektetésig és élhetsz anyagi biztonságban.

A Workshopon való részvétel után részese leszel majd a CashFlow Mágnes Közösségnek, ahol egy zárt csoporton belül osztjuk meg egymással tudásunk legjavát és tartjuk frissen a tanultakat. Ha pedig még intenzívebben szeretnél haladni a pénzügyi tudatosság útján, részt vehetsz a két napos Befektetői Akadémiánkon. A rendezvény célja, hogy 2 nap alatt olyan szintű tudáshoz juss a pénzkezelés területén, hogy az életed mindennapjaira is biztosan hatással legyen. Megismerkedsz majd a befektetések világával, az eszközcsoportok működésével, a befektetői gondolkodásmóddal és a mindennapi tudatos pénzkezeléssel.

Amennyiben személyre szabott megoldást keresel a jelenlegi pénzügyi és élethelyzetedre, iránymutatással segítünk Neked egy személyes konzultáció keretein belül, hogy a felhalmozott tőkét hogyan és mibe érdemes befektetni, hogy piaci szint feletti hozamot termeljen számodra.

CFM-68-of-114.jpg
CFM-57-of-114.jpg

Tedd magadévá a befektetői gondolkodásmódot és alapozd meg a jövőd!