CashFlow Mágnes Moderátor Képzés

Következő képzésünk időpontja:

2020.09.19-09.20


Jelentkezz!

Miről szól Moderátor Képzésünk?

A Moderátor Képzés célja, hogy Te, mint leendő moderátor megismerd a játék teljes működését, hátterét és olyan ismereteket sajátíts el a pénz, valamint a befektetések világában, amit az életben is képes leszel alkalmazni. Sőt ezen tudással a későbbiekben segíteni tudod a játékosokat a CashFlow Magnet pénzügyi szimulációs társasjátékon keresztül történő a tudásod átadásával.

Mit ad Neked a CashFlow Mágnes Moderátor Képzés?

 • Magabiztosabb és fegyelmezettebb leszel pénzügyi kérdésekben, amivel jobb pénzügyi döntéseket hozol;
 • Megmutatja a befektetési eszközcsoportok működését, legyen az értékpapír, ingatlan, vállalkozás, vagy egyéb befektetések;
 • Ugyanazon szituációkat másképp fogsz megítélni, mint korábban – ami megkönnyíti a problémáid megoldását;
 • Egy-egy élethelyzetben akár több lehetőséget is sikerül felismerned;
 • Új élményekkel és emberi kapcsolatokkal leszel gazdagabb;
 • Mások, CashFlow Magnet szimulációs játék során szerzett élményeinek és tapasztalatainak aktív megfigyelése és moderálása révén hatványozottan gyorsabb fejlődésre van lehetőséged;


Részt akarok venni!

Neked való a Moderátor Képzés, ha

 • Szerinted is nélkülözhetetlen a pénzügyi műveltség az Életben;
 • Szeretnéd mielőbb megtanulni a pénz világának működését, és mindezt fiataloknak, felnőtteknek is szívesen továbbadnád;
 • Fontos számodra, hogy a környezetedben élő hasonlóan vélekedő barátok, partnerek, üzlettársak, munkatársak, családtagoknak tudj értéket átadni;
 • Hasonló gondolkodású, fantasztikus emberekkel akarsz megismerkedni és egy építő jellegű, támogató Közösség tagja akarsz lenni;
 • Pénzügyi szabadságra vágysz és izgat az anyagi biztonság és függetlenség gondolata.

Gyakorlati megoldásokat és válaszokat kapsz pénzügyi élethelyzetekre! A programot követően azonnal alkalmazhatod az életedben a játék során tanultakat.


Nekem való!

Mi a képzés célja?

A moderátor képzés célja, hogy Te, mint leendő moderátor megismerd a játék teljes működését, hátterét és olyan ismereteket sajátíts el a pénz, valamint a befektetések világában, amit az életben is képes leszel alkalmazni. Sőt ezen tudással a későbbiekben segíteni tudod a játékosokat a CashFlow Magnet pénzügyi szimulációs társasjátékon keresztül történő a tudásod átadásával.

Ha szeretnéd, biztosítunk olyan háttérlehetőséget, hogy minél könnyebben tudj játékosan gyerekeket és felnőtteket egyaránt pénzügyi műveltségre tanítani a társasjáték segítségével. A társasjáték teljes mértékben kooperatív, a játékosok közti együttműködésen alapul.

Első célja a pénzügyi biztonság megteremtése, majd az anyagi függetlenség, a pénzügyi szabad élet valós megélésének szimulációja. Ehhez kapcsolódik szlogenünk: „GAZDAGODJ OKOSAN”, ami valóban segíti a játékosokat átélni mindezt, ami a valós pénzügyi szabad élethez szükséges. Ugye Te is kíváncsi vagy rá, hogy miként érjük ezt el a CashFlow Magnet társassal?

Senior moderátoraink tapasztalatait átadva olyan pénzügyi tudást kívánunk Nektek biztosítani, ami a mai piacon nem mindennapi, több mint 100 év pénzügyi tudását és tapasztalatát gyúrtuk bele a szimulációs játékba.


Én is részt akarok venni!

Senior moderátoraink

Császár
Zsolt

Farkas
Boglárka

Jánosi Tibor Edward

Patvaros
István

Pásztor
Norbert

Rövid leírás a helyszínről

Legközelebbi Moderátor Képzésünk helyszíne Ibis Styles Budapest Center (1074 Budapest, Rákóczi út 58.).

A hotel Budapest szívében található, gyalogosan a Blaha Lujza tértől körülbelül 3 percnyi sétára, míg a II. János Pál pápa tértől 6 percnyi sétára.

Étkezés, szállás:
A képzési költségbe az étkezés és a szállás nem tartozik bele, az étkezésekre megfelelő szüneteket biztosítunk, hogy mindenkinek legyen elég ideje enni-inni. A szállodában lehetőség van kávézni, a bárt használni, de ha úgy gondolod, hogy saját ásványvizet iszol a program során, kérlek erről előre gondoskodj magadnak!

Ha szeretnél segítséget kapni abban, hogy hol érdemes megszállni, tudunk számodra remek lehetőséget ajánlani, mivel partnereink a VII. Kerületben tudnak szállást biztosítani, ha időben megrendeljük tőlük.

Ha szállás iránt érdeklődsz, írj kérlek az info@penzmagnes.hu email címre a témában.

Kapunyitás – érkezés

Kapunyitás: 8:30-8:45 között

Rendezvény zárás szombaton: 19:00

Rendezvény zárás vasárnap: 17:00

CashFlow Mágnes
Moderátor Képzés
helyszíne

1074 Budapest, Rákóczi út 58
Telefonszámunk:+36 70 632 5669
Email: info@penzmagnes.hu