fbpx

Milliók szórakozva - Ingyenes recept a pénzkezeléshez 3 órában

CashFlow Magnet

Mi a CashFlow Mágnes Klubtalálkozó célja?

Nagyon fontos csapatunk számára, hogy a fiatalok élete a lehető legsimábban, sikeresen induljon és folytatódjon. Kiemelten foglalkozunk azzal a pénzügyi képzéssel, tudatos pénzkezelésre ösztönzéssel, amit sajnos sem az iskolából, sem az otthoni környezetből nem kapnak meg a gyerekek. A tudás hiánya nagyon tudja nehezíteni az életet, így létrehoztunk egy játékos rendszert, amiben tapasztalatszerzés útján fejleszthető a pénzügyi intelligencia. Mivel a játék sokféleképp játszható, igyekszünk bemutatni azt Klubtalálkozóink alkalmával.

CashFlow Mágnes Klubtalálkozó tanulási tölcsér
CashFlow Magnet CashFlow Mágnes Klubtalálkozó

Miért éppen a játék, mint módszer?

Rengeteg tanulmány alátámasztja azt a tényt, hogy az a tudás a legkönnyebben elsajátítható, amit a gyakorlati próbálkozás és tapasztalás útján szerzünk. Miért éppen az iskolások és fiatal felnőttek maradnának ki ebből? A CashFlow Magnet egy biztonságos, ám mégis realitásalapú keretrendszer, ahol kockázat nélkül hozhatnak valós pénzügyi döntéseket – majd az életben is hasonlóan végbemenő folyamatokból levonható a tanulság beilleszthető a mindennapokba. Ebben segítenek szakképzett moderátoraink, akik mindenben legjobb tudásuk szerint állnak a játékosok rendelkezésére.

Miért érdemes részt venni egy klubtalálkozón?

Mert a valóságból vett példákkal fejleszthető a tudatos pénzkezelés képessége. Adott élethelyzet, adott kereset és számtalan lehetőség, ami csak a játékoson múlik, él-e vele. Éppúgy lehet számítani gyermekáldásra, mint extra kiadásokra, amikkel számolni kell. Szuper grafika és érthető játékkártyák, a résztvevőknek tényleg csak a gazdagodásra kell koncentrálniuk! A közösség ereje is pozitívan hat a tudásszerzésre, hiszen nem csak a játékból, de egymás tapasztalataiból is rengeteg következtetés levonható. Nem utolsó sorban remek hangulattal és érdekes személyiségekkel találkozhatnak a résztvevők.

Játékosaink mondták

"Mindig újabb felismerésekkel távozok. Nem csak a pénz világához tudok közelebb kerülni, hanem önmagamhoz is. Köszönöm! :)"
Szolcsányi Dóra
"Játékos program, de abszolút életszerű és tanulságos."
Dudás Alexandra
CashFlow Magnet CashFlow Mágnes Klubtalálkozó

Mikor és hol találkozhatsz velünk?

Semmiképp ne hagyd ki ezt az ingyenes lehetőséget a társas kipróbálására, hidd el, könnyedén fogsz hasznos tudáshoz jutni – oldott hangulatban! CashFlow Mágnes Klubtalálkozóinkat két helyszínen, Budapesten a Galamb utca 4-ben, és Egerben a Széchenyi István utca 23-ban tartjuk, heti rendszerességgel. A Facebookon is megtalálod eseményeinket, CashFlow Mágnes Klubtalálkozó néven.