fbpx

CashFlow Mágnes Befektetői Akadémia

Váltsd valóra!

Állítsd magad mellé a pénzt!

Miről szól Befektetői Akadémiánk?

A Befektetői Akadémia célja, hogy a 2 nap alatt olyan szintű tudáshoz juss a pénzkezelés területén, hogy az életed mindennapjaira is biztosan hatással legyen. Megismerkedsz a befektetések világával, az eszközcsoportok működésével, a befektetői gondolkodásmóddal és a mindennapi tudatos pénzkezeléssel. Nem számít, hol tartasz anyagilag, biztosan tudjuk, hogy a fejlődés és továbblépés csak Rajtad múlik!

A Befektetői Akadémia után teljesen másképp látod majd a pénzügyeidet és észre fogod venni a Veled szembejövő pénzügyi lehetőségeket.

Tedd magadévá a befektetői gondolkodásmódot és alapozd meg a jövőd!

Mit ad Neked a CashFlow Mágnes Befektetői Akadémia?

Neked való a Befektetői Akadémia, ha

Gyakorlati megoldásokat és válaszokat kapsz a jelenlegi pénzügyi élethelyzetedre! A programot követően azonnal alkalmazhatod az életedben a tanultakat.

Ezt mondták résztvevőink Befektetői Akadémiánkról

"Számomra az adta a legtöbbet, hogy volt egy konkrét struktúra, amin keresztül végig vittetek minket. Azzal kezdve, hogy meghatározzam, hol tartok most, milyen a pénzügyi helyzetem és mentalitásom és hogy megtervezzem a jövőmet, hogy hova szeretnék eljutni. "
Bedő Tamás
"Nagyon tetszett, hogy különböző emberekkel találkoztam, különböző élethelyzetekből és mindenki nagyon nyitottan állt hozzá, jó légkörben és játékosan sajátítottuk el pénzügyi tudásunkat. Én holnaptól sokkal jobban fogom követni a kiadásaimat és a bevétel növelésre is egy-két ötlet már megfogalmazódott bennem."
Balogh Nikolett
"Én meglepődtem azon, hogy ahhoz, hogy én el tudjam indítani a saját vállalkozásomat nem kell annyi pénz, mint gondoltam. Egyszerűen össze lehet szedni két-három év alatt."
Szécsi Árpád
"Első sorban olyan felismerésem volt, hogy megéri csapatban dolgozni. Másodsorban pedig, hogy többet rejtenek az ingatlanok, mint gondolnánk. És ez a társasjátékba rejtett tudás, amit lényegében játéknak kezelünk, a pénzügyi intelligencia fejlesztésének alappillére."
Fekete Szabolcs
"Sok mindenre jöttem rá, amit effektíve eddig nem is tudtam, hogy léteztek vagy tudunk belőle lehetőséget csinálni. Azoknak ajánlom, akik változtatni akarnak az életükön, mert az Akadémia sokat tud ebben segíteni. Nekem is nagyon sokat segített."
Must Nikolasz
"Nekem a fő felismerésem az volt, hogy mennyire kontrasztos lehet az, hogy miként élünk és a mindennapokban hogy kezeljük a pénzt, és hogy ha elvesszük a felelősséget és csak egy játékként kezeljük, mennyire könnyen alakul minden. Valójában az élet is egy játék és ha így fogjuk fel, sokkal gördülékenyebben tudjuk a pénzügyeinket kezelni."
Szolcsányi Dóra
"A legjobban az tetszett, hogy nem csak elméleti anyag volt a két nap során, hanem játékosan fedezhettem fel a saját döntéseimet és hogy mit tudok jobban csinálni ezek után. Az is nagyon tetszett, hogy mindenki bele tudta vinni a saját egyéniségét és így még szélesebb látásmódot kaptunk az egész program alatt."
Pásti Brigitta
"Tetszett, hogy mennyire egyszerűen rá lehet látni arra, amiről az emberek azt hiszik, hogy bonyolult. Sokkal inkább látom azt, hogy mit csináltam eddig rosszul, mit csinálhatok még jobban és mit tehetek azért, hogy sokkal jobb legyen. Arra fogok inkább fókuszálni, hogy több bevételem legyen."
Pap Zoltán

Mit viszel haza?

Tisztán értelmezhető saját pénzügyi eredménykimutatást, saját tervet

Minden a jelenlegi élethelyzeted meghatározásával kezdődik, mi ebben segítünk Téged. Összegezzük a bevételeidhez és a kiadásaidhoz tartozó információkat, mérlegre helyezzük a megtakarításaidat, az eszközöeidet, amik pénzt tesznek a zsebedbe és a forrásaidat, amik pénzt vesznek ki belőle. A CashFlow Magnet szimulációs okató társasjáték során is folyamatosan pénzügyi eredménykimutatással dolgozol majd, így a való életben még egyszerűbben és biztosabban tudod értelmezni és mozgatni a saját pénzügyi kimutatásodat.

Hétköznapi pénzkezelési szokásokat és terveket

Miután az eredménykimutatással meghatározod, hogy hol vagy most, nemcsak azt segítünk megtalálni, hogy hová akarsz eljutni, hanem azt is, hogy hogyan fogsz eljutni oda!

Tudjuk, hogy bármilyen kitűzött cél, megfogalmazott vágy elérhető. Nem kell hozzá más, mint bizalom és a megfogalmazott tervekhez kapcsolódó megfelelő szokások. Mindkettőben segítünk Neked! Befektetői szemléletmódot, bőségszemléletet, pénzügyi tudást adunk, hogy felismerd a Téged körülvevő pénzügyi lehetőségeket életedben.

3-5 éves akciótervet

Ha már tudod, hogy mennyi tőkére van szükséged ahhoz, hogy elérd a céljaidat és anyagi biztonságban élj, kidolgozod az elkövetkező évek akciótervét konkrétumokkal. Hisz az álmok és a célok között a határidő és a részletesség a különbség! A Befektetői Akadémiáról már úgy fogsz kisétálni, hogy tudod mit, mikor és hogyan kell tenned ahhoz, hogy pénzügyileg stabil és sikeres legyél, ezzel pedig elérd az anyagi biztonságot.

Hogy is néz ki a két nap?

A kétnapos Befektetői akadémia programja 9 órától kb. 18 óráig tart.
A regisztráció 8:45-kor a kezdés előtt 15 perccel zajlik, hogy a regisztrációs lapok kitöltése után időben tudjunk kezdeni.
Mindkét nap az ebéd előtti és utáni időszakban egyaránt lesz (délelőtt és délután is) egy szűk másfél órás elméleti blokk, és a kávészünetek után általában két órás gyakorlati játékkal sajátítjuk el az elméleti hátteret, ekkor a CashFlow Magnet szimulációs társasjáték segítségével kóstolhatsz bele a tőkeképzés és befektetések világába.
Minden gyakorlati játékot tematikusan építünk fel, hogy a gyakorlatban is megtapasztald mindazt, amit a Befektetői Akadémia során a kockázatokról, megtérülésekről, vagy az üzleti kapcsolatok fontosságáról tanulsz majd. 

Mindkét nap délelőtt és délután is lesz egy-egy 20-30 perces kávészünet, ami alatt élvezheted a Hi 5 Pub atmoszféráját egy finom kávé mellett, kötetlenül beszélgethetsz moderátorainkkal, jobban megismerheted az asztaltársaságod, vagy a felfrissülhetsz a levegőn. A délelőtti és délutáni blokkot az egy órás ebédszünet választja szét, amelynek keretében a helyszínen két féle menüből tudsz kedvezményesen választani, vegetáriánus és gluténmentes opciókkal is.

Az első nap délelőttjén a résztvevők megismerik a pénz öt szabályát, hogy miként tudják a hétköznapi pénzkezelést a lehető legegyszerűbben beilleszteni az életükbe. Ezen szempontokra is fogunk építeni a következő két nap során. A tőkeképzés sajátosságait, működését egyszerűen, jól működtethető módon fogjuk bemutatni, ami Neked is segíteni fog a pénzügyi céljaid elérésében.

A délutáni elméleti rész során elemezzük a pénzügyi kimutatásodat, áttekintjük, hogy számodra is egyszerűen kezelhető legyen ez a témakör a jövőben. Hisz fontos, hogy tervezni és mérni tudd a kiadásaidat, bevételeidet. A tőkeképzés és tudatos döntés a befektetésekről is része a napi anyagnak.

A második nap délelőttjén többek közt együtt meghatározzuk, hogy mekkora tőkére van szükséged az anyagi biztonság eléréséhez és részletesen is láthatóvá válik miként tudsz haladni a pénz útján.

Végül a délutáni elméleti résznél az üzleti kapcsolatok, adakozás és folyamatos önfejlesztés fontosságáról is szó lesz. Igaz ennél a résznél valódi akciótervet is fogsz készíteni arra, hogy a következő 2-5 évben miként fogsz pénzügyileg komoly célokat megvalósítani, fontos, hogy légy jelen és légy nyitott a tematika során, mert így fogsz tudni a legtöbbet kivenni az elhangzottakból.

Moderátoraink

Császár
Zsolt

Senior moderátor 

Farkas
Boglárka

Senior moderátor 

Faddi
Adrienn

Moderátor

Faddi
Krisztián

Moderátor 

Fekete
Szabolcs

Moderátor

Gerhát
Sándor

Moderátor

Jánosi
Tibor Edward

Senior moderátor 

Katona
Árpád

Senior moderátor

Patvaros
István

Senior moderátor 

Pásztor
Norbert

Senior moderátor 

Szedik
Anikó

Kuratóriumi elnök

Szécsi
Árpád

Moderátor

Rövid leírás a helyszínről

Budapest szívében a VI. kerületben található a HI5 újonnan létrehozott közösségi tere a Dessewffy utca 15. alatt. A helyszín adottságai tökéletesen alkalmasak arra, hogy jó környezetben tudjunk együtt tanulni. A HI5-ban lehetőség van az ebéd elfogyasztására, a szünetekben pedig finom kávét, uzsonnát is lehet fogyasztani. Bízunk benne, hogy a részt vevők nagy örömmel fognak távozni és máskor is felkeresik majd a közösségi teret szabadidejük eltöltésére! 

Kapunyitás - érkezés

Rendezvény napján reggel 8:30-8:45 között

Befektetői Akadémia
helyszíne

1066 Budapest, Dessewffy u. 15
Telefonszámunk:+36 70 632 5669
Email: info@cashflowmagnes.hu