Blog

PÉNZMÁGNES Alapítvány

Alapozd meg anyagi függetlenséged nálunk, és gazdagodj a későbbiekben is használható tapasztalattal. Mi minden feltételt biztosítunk, hogy a lehető legkellemesebb környezetben szívhasd magadba a pénzügyi tudást. (tovább…)

PÉNZMÁGNES Alapítvány

Büszkén újságoljuk el Nektek, hogy a Business Integrity Index (BIX) cégértékelési mérési rendszerben a kitöltők véleménye alapján 9.5-ös értékelést értünk el az elmúlt hónapokban a 10-ből! (tovább…)

PÉNZMÁGNES Alapítvány

Két héttel ezelőtt debütált – a Magyarországon páratlan – pénzügyi szimulációs oktató társasjátékunk, a CashFlow Magnet. Elsőkként moderátoraink kaptak lehetőséget a kipróbálásra – többek között Mayer Tamásné Erzsike. Kiemelten fontos volt számunkra véleménye, hiszen hosszú évek óta gyerekekkel foglalkozik a gyakorlatban, pedagógusként és iskolaigazgatói tisztségében egyaránt. (tovább…)

PÉNZMÁGNES Alapítvány

Rengeteget emlegettük mostanában, de mi is ez pontosan? Bizonytalan pénzkezelés, instabil anyagi háttér és kilátástalan, monoton élet – ezen fogalmak aktualitása hívta életre a CashFlow Magnet társasjátékot. Csapatunk kiemelten kezeli, hogy az iskolapadból frissen kikerülő fiatalokat ne egy sivár és lehetőségektől mentes élet fogadja. (tovább…)

PÉNZMÁGNES Alapítvány

Jó hangulat, egy szuper és vadonatúj játék megismerése, pénzügyi tudás megszerzése és átadásának fejlesztése – ezekkel telt a moderátor képzés résztvevőinek hétvégéje. (tovább…)