Aktuális programjaink a gyermek- és felnőttképzésben

CashFlow Pénzügyi Ismeretek Képzés Felnőtteknek

CashFlow Mágnes Klubtalálkozó

A CashFlow Mágnes Klubtalálkozó egy körülbelül háromórás program, ahol elindítunk Téged a pénzügyi tudatosság útján a CashFlow 101 szimulációs társasjáték segítségével. A játék betekintést nyújt az átlagtól jelentősen eltérő befektetői gondolkodásmódról, megismered mi is a Cashflow (= pénzáramlás) és miért olyan fontos a mindennapok során is. A Klubtalálkozó keretében egy asztalnál maximum 6 fő és egy moderátor ül. A moderátor navigálja a résztvevőket, hogy minél több élmény és tapasztalat birtokába juttassa a mókuskerékből szabadulni vágyókat. Jelenleg Budapesten a Galamb utcai irodánkban vagy a Hi5 Közösségi Térben valósítjuk meg önkéntes moderátoraink segítségével.

Jelentkezz itt! >>>

CashFlow Mágnes Befektetői Akadémia

A Befektetői Akadémia célja, hogy a 2 nap alatt olyan szintű tudáshoz juss a pénzkezelés területén, hogy az életed mindennapjaira is biztosan hatással legyen. Megismerkedsz a befektetések világával, az eszközcsoportok működésével, a befektetői gondolkodásmóddal és a mindennapi, tudatos pénzkezeléssel. Nem számít, hol tartasz anyagilag, biztosan tudjuk, hogy a fejlődés és továbblépés csak Rajtad múlik! A Befektetői Akadémia után teljesen másképp látod majd a pénzügyeidet és észre fogod venni a Veled szembejövő pénzügyi lehetőségeket.

Használ ki most a lehetőséget! >>>

CashFlow Mágnes Moderátor képzés

A CashFlow Mágnes Moderátor képzés a Klubtalálkozó és Befektetői Akadémia rendezvényekre épülő képzésünk. Itt olyan CashFlow 101 moderátorokat képzünk és támogatunk, akik a mókuskerékből való kitörés mellett, életükkel példát mutatva, aktívan részt vállalnak a gyerekek oktatásában és a felnőtt-képzésben.

Jelentkezz itt! >>>

Mentoring alap, és Mentoring haladó képzés

Fontos számunkra, hogy az alapítvány munkatársai példa értékű életet éljenek a fiatalok számára. Ehhez elengedhetetlen a folyamatos szakmai és mentális képzés.

Kisebb „munkacsoportban” szakképzett coach vezetésével a személyes hatékonyságról, az időgazdálkodásról, a szokások kezeléséről és még sok minden másról beszélgetünk a sikeres boldog élet eléréséhez. Kétheti rendszerességgel feldolgozunk egy adott szakkönyvet, és átbeszéljük a tapasztalatokat.

A Mentoring képzésen való részvétel feltétele a CashFlow Pénzügyi Ismeretek Felnőtteknek képzésen való részvétel.

„Amikor több pénz akarok keresni, mindössze azt kell megkérdeznem magamtól, hogyan szolgálhatok még több embert.” – Robert Kiyosaki

Aktuális programjaink a fiatalok nevelésében

CashFlow Klub fiataloknak

A CashFlow Klubot 2016-ban indítottuk el Jánoshalmán helyi lakosú hátrányos helyzetű gyerekek számára. Heti egyszer találkozunk a helyi közösségi házban, ahol többek között olyan témákról tanulnak a gyerekek, mint:

  • A vállalkozói gondolkodásmód
  • Az egészséges életmód
  • Sikerszokások
  • Pénzügyi tudatosság

“A tudatlanságért nagyobb árat fizethetünk, mint az iskolázottságért, és ebbe természetesen a pénzügyi képzésed is beleértendő. Ne hagyd, hogy az ismeretlentől való félelem szárnyát szegje vágyaidnak és anyagi boldogulásodnak!” – Donald Trump

Nyári tábor a Balatonon

Táboraink célja, hogy a 12 és 15 év közötti fiatalok jómódban és egészségben éljenek, sikeresek és boldogok legyenek a nagybetűs életben. Szakképzett, táboroztatói gyakorlattal rendelkező moderátorainknak köszönhetően, nem csupán a gyermekek érzik jól magukat, hanem a szülők is biztosak lehetnek abban, hogy gyermekeik jó helyen, biztonságban vannak, és szórakozva sokat tanulnak.

A táborban megrendezésre kerülő CashFlow Pénzügyi Ismeretek Fiataloknak program tematikája azonos a 8 alkalmas iskolai programmal, valamint sok más érdekes és hangulatos programmal színesítjük a tábori élményeket. A tábor helyszíne és időpontja változó.

A következő CashFlow Tábor:

Időpont hamarosan…

Foglald le a helyedet még ma, a következő CashFlow Táborunkra!

Szeretnél eltölteni három izgalmas napot egy sikerorientált fiatal társaságban?
Érdekel, hogy tudod a benned szunnyadó tehetséged a felszínre hozni?
Nagy örömmel tudatjuk Veletek, hogy ismét megrendezésre kerül, immáron harmadik alkalommal megrendezett Életmód Tábor avagy Kitörés a szürke hétköznapokból. Táborunkban olyan 10 – 18 éves fiatalokat várunk, akiknek szüleik szeretnék, hogy gyermekeik egy biztonságos közegben töltsenek el három napot, ahol felkészülhetnek az előttük álló felnőtt élet kihívásaira.
Tábor témáiból, programjaiból ízelítő:
– Cash Flow pénzügyi szimulációs játék
– Álmokból célok
– Tábortűz, Disco
– Tudatos, egészséges életmód
– Ügyességi és csapatjátékok
– Sport, mozgás

Kattints ide a regisztrációhoz! >>>

Kiállítások és előadások

A 2018. második felében a PÉNZMÁGNES Alapítvány kiállítóként vett részt a Fiatal Vállalkozói Napokon Egerben és önkénteseivel jelen volt a Budapesten megrendezett Ingatlanbefektetők Napján is, a tudatos pénzkezelés fontosságát népszerűsítve.

A FIVOSZ program keretében az érdeklődök előadásokat hallgathattak meg, az első nap egy kerekasztal beszélgetéssel kezdődött, amelyen a PÉNZMÁGNES Alapítvány alapítója Patvaros István is részt vett. A kiállítás során az Alapítvány pultjánál egy gyors regisztráció után az érdeklődök megpörgethették a CashFlow 101 által ihletett szerencse kerekünket. Azok, akik megpörgették mind nyertesek, hiszen Klubtalálkozó belépőket, kedvezmény kártyákat és „kacatokat” nyerhettek, illetve indulhattak a fő díjakért: Befektetői Akadémia részvétel, CashFlow 101 társasjáték, és 20.000 Forint értékű könyvcsomag volt az első három nagy értékű nyeremény.

Fontosnak tartjuk, hogy a fiatalok vállalkozzanak, valósítsák meg ötleteiket és tegyék jobbá a környezetüket. Egy vállalkozás sikerességét nagyban befolyásolja a vállalkozó pénzügyi intelligenciája és tudatossága. Pénzügyi kultúra hiányában a vállalkozás veszélynek van kitéve, ezért is invitáltuk meg a programon résztvevő fiatalokat a Cashflow Mágnes Klubtalálkozóra, ahol elsajátíthatják azt a szemléletmódot, mellyel vállalkozásuk pénzügyeit is sikeresen kezelni tudják majd. Hiszen a saját vállalkozás elindításához az első lépcső egy jó ötlettel és a pénzügyekkel kezdődik.

Facebook
Youtube
Instagram