9.5-ös ügyfélelégedettséggel bírnak a CashFlow Mágnes rendezvények

Büszkén újságoljuk el Nektek, hogy a Business Integrity Index (BIX) cégértékelési mérési rendszerben a kitöltők véleménye alapján 9.5-ös értékelést értünk el az elmúlt hónapokban a 10-ből!

De hogy az eddigiekben miben is voltunk kiemelkedők válaszadóink szerint? Többek között a szolgáltatás minőségében, a szakmai felkészültségben, az ár-érték arányban és az ügyfélszolgálat terén. Ezeken a részterületeken nap mint nap igyekszünk fejlődni és naprakészek lenni, mivel közösségünk alapítványi önkénteseivel kiemelten fontosnak tartjuk ügyfeleink elégedettségét és az átadni kívánt tudás azonnali hasznosíthatóságát.

Mivel az oktatás mellett például nyári táboroztatással és felnőttek számára személyes befektetési tanácsadással és ingatlan finanszírozással is foglalkozunk, kollégáink számára az alapos felkészültség a siker kulcsa. Az ügyfélközpontúság az egyik alapelvünk, a másik a bizalom, ami nélkül nem létezhet együttműködés. A bizalmat egyszer lehet eljátszani, erre mindenképp érdemes figyelni! A határidők betartása is a profizmus alappillére, mi is törekszünk arra, hogy a vállalásaink alapján mi se késsünk! 🙂 A „legendás szolgáltatás” jelzőért pedig tényleg csak hálálkodni tudunk!

Egyébként a bixindex.hu oldalon találjátok a vállalkozásokra vonatkozó kimutatásokat, amit a releváns ügyfelek és vásárlók visszajelzéseiből nyernek. A kapott adatok nagyon hasznosak mind a működés, mind a fejlesztés terén a véleményezett cégnek.

Amennyiben még nem volt alkalmad valamely rendezvényünket vagy szolgáltatásunkat értékelni, kérünk az alábbi linken mielőbb értékelj bennünket: https://bixindex.hu/bix-profil/cash-flow-magnes-kft/ertekeles

Válaszd ki a megrendelői értékelést, a terméknél a CashFlow Mágnes klubtalálkozót, ami egyszeri találkozás volt velünk, majd kérlek írd le az élményedet, amit a rendezvényen kaptál tőlünk, végül 1-5-ig terjedő skálán értékelj bennünket. Nem baj, ha be mered írni a pozitív csalódásnak köszönhető jeles értékeléseket, és ahol több elemet választhatsz, akár az összeset is kipipálhatod, mi örülni fogunk neki

Köszönjük a visszajelzéseiteket! Gyertek minél többen a klubtalálkozóinkra az őszi időszakban is, az új társasjátékunkkal idén ezt ingyen tehetitek meg ott!

Szép napot és jelentős CashFlowt kívánunk Neked!

Üdvözlettel: CashFlow Mágnes csapata

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük