Aktuális

Aktuális programjaink a gyermek- és felnőttképzésben

CashFlow Pénzügyi Ismeretek Képzés Felnőtteknek

CashFlow Mágnes Klubtalálkozó

Egy olyan pénzkezelési szakértő által irányított, kiscsoportos rendezvény, amelyen játékos keretek között egyszerre sajátíthatod el, és gyakorolhatod be, hogyan használd a pénzügyi világot mozgató törvényeket a mindennapi döntéseid során.
Időpont:
Minden héten kedd este 18h-kor.

Jelentkezz itt! >>>

CashFlow Mágnes Hétvége

A másfél napos CashFlow Mágnes Pénzügyi Alaptudás tréning, négy különböző CashFlow élethelyzetet szimulálva, megtanít a gyakorlati befektetői gondolkodásmódra és a CashFlow összefüggések alapjaira.

Jelentkezz itt! >>>

CashFlow Mágnes Moderátor képzés

A CashFlow Mágnes Moderátor képzés a Hétvége rendezvényre épülő tréning. Itt olyan játékvezetőket képzünk és támogatunk, akik a mókuskerékből való kitörés mellett, életükkel példát mutatva, aktívan részt vállalnak a gyerekek-nevelésében és a felnőtt-képzésben.

Jelentkezz itt! >>>

Mentoring alap, és Mentoring haladó képzés

Fontos számunkra, hogy az alapítvány munkatársai példa értékű életet éljenek a fiatalok számára. Ehhez elengedhetetlen a folyamatos szakmai és mentális képzés.

Kisebb „munkacsoportban” szakképzett coach vezetésével a személyes hatékonyságról, az időgazdálkodásról, a szokások kezeléséről és még sok minden másról beszélgetünk a sikeres boldog élet eléréséhez. Kétheti rendszerességgel feldolgozunk egy adott szakkönyvet, és átbeszéljük a tapasztalatokat.

A Mentoring képzésen való részvétel feltétele a CashFlow Pénzügyi Ismeretek Felnőtteknek képzésen való részvétel.

„Amikor több pénz akarok keresni, mindössze azt kell megkérdeznem magamtól, hogyan szolgálhatok még több embert.” – Robert Kiyosaki

Aktuális programjaink a fiatalok nevelésében

CashFlow Klub fiataloknak

A CashFlow Klubot 2016-ban indítottuk el Jánoshalmán helyi lakosú hátrányos helyzetű gyerekek számára. Heti egyszer találkozunk a helyi közösségi házban, ahol többek között olyan témákról tanulnak a gyerekek, mint:

  • A vállalkozói gondolkodásmód
  • Az egészséges életmód
  • Sikerszokások
  • Pénzügyi tudatosság

“A tudatlanságért nagyobb árat fizethetünk, mint az iskolázottságért, és ebbe természetesen a pénzügyi képzésed is beleértendő. Ne hagyd, hogy az ismeretlentől való félelem szárnyát szegje vágyaidnak és anyagi boldogulásodnak!” – Donald Trump

Nyári tábor a Balatonon

Táboraink célja, hogy a 12 és 15 év közötti fiatalok jómódban és egészségben éljenek, sikeresek és boldogok legyenek a nagybetűs életben. Szakképzett, táboroztatói gyakorlattal rendelkező moderátorainknak köszönhetően, nem csupán a gyermekek érzik jól magukat, hanem a szülők is biztosak lehetnek abban, hogy gyermekeik jó helyen, biztonságban vannak, és szórakozva sokat tanulnak.

A táborban megrendezésre kerülő CashFlow Pénzügyi Ismeretek Fiataloknak program tematikája azonos a 8 alkalmas iskolai programmal, valamint sok más érdekes és hangulatos programmal színesítjük a tábori élményeket. A tábor helyszíne és időpontja változó.

A következő CashFlow Tábor:

Balatonszemes, 2018. július 30 – augusztus 5.

Foglald le a helyedet még ma, a következő CashFlow Táborunkra!

Szeretnél eltölteni három izgalmas napot egy sikerorientált fiatal társaságban?
Érdekel, hogy tudod a benned szunnyadó tehetséged a felszínre hozni?
Nagy örömmel tudatjuk Veletek, hogy ismét megrendezésre kerül, immáron harmadik alkalommal megrendezett Életmód Tábor avagy Kitörés a szürke hétköznapokból. Táborunkban olyan 10 – 18 éves fiatalokat várunk, akiknek szüleik szeretnék, hogy gyermekeik egy biztonságos közegben töltsenek el három napot, ahol felkészülhetnek az előttük álló felnőtt élet kihívásaira.
Tábor témáiból, programjaiból ízelítő:
– Cash Flow pénzügyi szimulációs játék
– Álmokból célok
– Tábortűz, Disco
– Tudatos, egészséges életmód
– Ügyességi és csapatjátékok
– Sport, mozgás

Kattints ide a regisztrációhoz! >>>

Bemutatkozás kiállításon

A vállalkozói szféra szakmai rendezvényein is bemutatjuk tevékenységeinket, lehetőséget adva az érdeklődőknek a pénzügyi és életviteli képzések mellett, a szakmai bekapcsolódásra és a PÉNZMÁGNES Alapítványnak való adakozásra is.